The sweetest shop in town

Ben je opzoek naar een leuke lokatie om je kinderpartijtje te vieren? Dan ben je Bij Lotje aan het juiste adres!

Want bij ons is je tafel mooi versierd met een tafelkleed, gekleurde bekers en bordjes. Er hangen ballonnen, slingers en alle kids krijgen een schortje om. De jarige schept ijsjes voor de andere kinderen, ze krijgen limonade en dan gaat de jarige zijn of haar kadotjes uitpakken. 

Ieder kind krijgt een cupcake om te versieren. Alles ligt voor ze klaar zo kunnen ze er zelf een mooi geheel van maken.
Nadat ze versierd zijn krijgt ieder kind zijn versierde cupcake mee in een cupcake doosje. Uiteraard geven we uitleg en helpen we de kinderen waar nodig.

In totaal duurt het feestje ongeveer 1,5 uur tot 2 uur

Voor het cupcake versieren geldt dat het op afspraak is en vanaf 6 kinderen.
Meer info
:
 info@bijlotje.nl

Gastenboek

Reinout Al
10-09-19 18:12:05
Het verjaardagsfeestje van onze dochter (5 geworden) was geweldig! IJs scheppen voor al haar vriendinnen (wat een feest!) en cupcakes versieren (lekker!), onder gezellige en goede begeleiding. Bij Lotje was speciaal versierd en alle kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.. een aanrader!!
Liselotte Albersen
09-09-19 10:49:42
Het verjaardagsfeest van onze zoon was een groot succes. Hij voelde zich echt jarig! Heel vriendelijk personeel en helemaal goed verzorgd. Echt een feestje!!
Stephanie Gericke
08-09-19 16:02:28
De verjaardag van onze zoon (8) werd geweldig verzorgd: mooie slingers, limonade tappen, zelf ijsjes scheppen achter de toonbank en een hele leuke workshop cupcakes maken. Echt een aanrader, bedankt!
Marloes Briede
08-09-19 10:21:31
Voor de 7e verjaardag van mijn dochter een super leuk feestje gevierd bij Lotje!! Een mooie tafel stond klaar, alles versierd en een persoonlijk ontvangst. Het ijs scheppen voor haar vriendinnetjes vond mijn dochter super leuk. Daarna met z’n allen 2 hele leuke cupcakes versierd. De kids hebben het reuze naar hun zin gehad en wij, ouders, konden ondertussen genieten van een heerlijke koffie!
Mariken
01-10-18 22:34:30
Ik kan het vieren van een kinderfeestje echt aanraden. De aankleding is heel sfeervol en persoonlijk. Het ijs scheppen is voor de jarige echt een hoogtepunt. Dank je wel!
Mignon van Halderen
29-09-18 21:40:54
Cupcakes versieren, kado's uitpakken, limonade drinken en natuurlijk...zelf ijs scheppen voor alle vriendinnen! Onze meid van 7 heeft een super feestje gehad. Anouchka is een geweldige gastvrouw en had onze komst tot in de puntjes voorbereid!
Tonen: 5  10